De schildpad en de haas

Ken je het verhaal van de schildpad en de haas? Als de haas denkt een wedstrijd te gaan winnen doet hij een hazenslaapje. De schildpad zet door, gebruikt zijn kracht op de juiste manier, neemt de tijd die hij nodig heeft om het maximale uit zich zelf te halen en weet het zo uit te kienen dat hij de finishlijn passeert op het moment dat de luie haas zijn ogen weer opent.

Dat is Passend Wonen. Jarenlange bouwervaring heeft de Van Dijk Groep vertaald in een concept dat op elk vraag uit de markt een antwoord heeft. Passend Wonen is er voor studenten, starters, gezinnen, medioren, senioren en zelfs voor drie generaties in de zogenaamde kangoeroe-woning. En wie het wenst neemt zijn huis een levenlang mee, zoals ook een schildpad vanaf zijn geboorte een passend ‘huisje’ draagt.